Internet mobil NELIMITAT si 50 GB net mobil lunar in reteaua 4G, la Digi Mobil!

50 GB net mobil lunar inclus la orice abonament! +

Nu platesti nimic in plus pentru acces la retea si primesti, pe langa avantajele pentru utilizarea internetului mobil in reteaua 3G, si pe cele ale utilizarii retelei 4G: viteze de pana la 150 Mbps! In toate abonamentele noastre de telefonie mobila din oferta curenta.

Tot ce iti trebuie este un telefon compatibil cu frecventele 4G ale retelei Digi Mobil (2600 MHz, banda 38 –TDD- si 2100 Mhz, banda 1 -FDD), pe care il gasesti in oferta noastra de telefoane mobile

Opteaza pentru Optim Nelimitat*, de la 2,88 euro lunar (TVA inclus) si benefiezi de avantaje maxime!

  • NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau mobila;
  • NELIMITAT convorbiri internationale in principalele retele fixe din UE, SUA, Canada si China si 3000 de minute convorbiri internationale in principalele retele mobile din SUA, Canada, China si UE;
  • NELIMITAT internet mobil.


*Vitezele de acces pot varia in functie de aria de acoperire si de terminalul utilizat.

Vino in reteaua noastra 4G +

Extindem continuu acoperirea cu servicii 4G si 3G! Beneficiezi de acoperire 4G pe frecventele 2100 Mhz (banda 1) si 2600 Mhz (banda 38).

Verifica aici hartile cu acoperirea 3G/4G, actualizate permanent!

Cum activezi accesul in reteaua 4G +

Simplu si rapid, direct de pe telefonul tau mobil! Apelezi *111# si urmezi pasii de activare din telefon. Bine ai venit in reteaua 4G Digi Mobil!Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.