Abonare Digi TV Satelit

Cum pot avea Digi TV?

Iti doresti sa beneficiezi de serviciul Digi TV si nu stii cum? Iti punem la dispozitie 2 modalitati de abonare din care o poti alege pe cea mai accesibila pentru tine!

Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul 031 400 4000 si impreuna cu unul dintre operatorii din Call Center stabilesti toate detaliile necesare pentru incheierea unui contract. Un instalator autorizat te va contacta pentru semnarea contractului si punerea in functiune a serviciului.

  • Abonare in punctele de vanzare RCS & RDS

Este cea mai rapida metoda de abonare. Cauta aici unul din punctele noastre de prezenta si viziteaza-ne pentru a incheia un contract.

Iata de ce acte ai nevoie pentru abonare:

  • Persoana fizica:

trebuie sa fii cetatean roman si sa te prezinti intr-un punct comercial Digi TV din judetul tau cu:
- copie act C.I.
- copie act spatiu (contract proprietate sau adeverinta de la primarie sau contract inchiriere).


  • Persoana juridica:

- certificatul de inmatriculare al firmei inregistrata la registrul comertului;
- stampila firmei;
- imputernicire din partea administratorului firmei (director sau manager) semnata de catre acesta si de catre cel imputernicit.
- actul de spatiu sau actul de inchiriere al locului unde isi desfasoara firma activitatea

Informaţiile cuprinse în această pagină au caracter informativ. Echipamentele sunt in limita stocului disponibil. Pentru detalii complete vă recomandăm să solicitaţi informaţii în punctele de vanzare RCS& RDS sau la telefonul 031.400.4000.


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.