Creare și editare listă canale favorite

1. Deschideți meniul apăsand tasta MENU, apoi selectați opțiunea Editare canale

2. Selectați opțiunea Editare canale favorite

3. Selectați grupul favorit pe care doriți să-l editați (în cazul de față Favorit 1)

4. În partea din stânga a ecranului sunt listate canalele disponibile, pentru a le adăuga în lista Favorit 1, acestea trebuie mai întâi selectate

5. Pentru a selecta un canal poziționăm cursorul deasupra lui și apăsăm tasta OK (dupa selectare acesta își schimbă culoarea)

6. În momentul în care am selectat canalele pe care dorim sa le afișăm în lista de favorite apăsăm butonul săgeată la dreapta (ce apare pe bara verticală cu butoane din mijlocul ecranului)

7. Canalele selectate vor apărea în partea din dreapta a ecranului. Pentru redenumirea grupului favorit se apasă butonul Redenumire Grup (ce apare pe bara verticală cu butoane din mijlocul ecranului)

8. Pentru eliminarea din Lista de Favorite (acum redenumita GRUP 10) a unui canal se apasă butonul săgeată la stânga (ce apare pe bara verticală cu butoane din mijlocul ecranului)

9. Pentru a salva lista favorită apăsați butonul BACK sau EXIT de pe telecomandă, pe ecran va apărea mesajul : Doriți să salvați toate modificarile? Apăsând butonul OK pe opțiunea OK acestea vor fi salvate.

10. Pentru a selecta Lista de Favorite creată (GRUP 10) deschidem lista de canale apoi apăsăm săgeată la dreapta pe telecomandă, selectam opțiunea Favorit, iar apoi lista nou creată

11. În cazul în care se mai dorește adăugarea unui canal în lista de canale favorite se apasă butonul OPT+ ,apoi se apasă săgeată la dreapta și se bifează lista de canale favorite în care se dorește includerea canalului.

12. Pentru ca navigarea între canale (CH+/CH-) să se facă numai în lista de favorite este necesar ca în setarea Mod modificare canal să fie selectat modul în lista de canale curenta

Notă: Atât lista de canale favorite cât si lista completă de canale (TV sau Radio) pot fi sortate alfabetic. Deschideți meniul apăsand tasta MENU, apoi selectați opțiunea Editare canale


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.