Profil de companie - RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de servicii integrate de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii sub brandul Digi in Romania, Ungaria, Spania si Italia.

In prezent, compania este lider in Romania pe piata segmentului de servicii de televiziune prin cablu si satelit, prezentate sub brandul Digi TV si de servicii de internet, sub brandul Digi Net. Totodata este un furnizor important de servicii de telefonie mobila - Digi Mobil, precum si telefonie fixa - Digi Tel.

Odata cu lansarea platformei Digi Online si a serviciului de video la cerere, Digi Play, compania a facut un pas important in evolutia sa de furnizor de continut in mediul online, completand in acest fel experienta clasica a consumului de continut TV.

Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii, de servicii de calitate marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta pentru o buna desfasurare a afacerilor. Totodata, compania a lansat Digi Energy, serviciul de furnizare a energiei electrice pentru companii.

Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv si 4 posturi de radio: Pro FM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM.

Certificari RCS & RDS

  • Certificat SR OHSAS 18001_2008 Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
  • Certificat ISO_CEI 20000-1_2011 Sistem de Management al serviciilor -Tehnologia Informatiei
  • Certificat SR EN ISO 9001_2008 Sistem de management al calitatii
  • Certificat SR ISO 14001_2005 Sistem de Management de Mediu
  • Certificat SR ISO_CEI 27001_2006 Sistem de Management al Securitatii informatiei

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.