Porteaza-ti numarul in reteaua noastra! Te bucuri de toate avantajele ofertei noastre si pastrezi si numarul tau de telefon.

Ce trebuie sa faci ca sa vii cu numarul tau in reteaua noastra?

  • te asiguri ca ai achitate facturile emise de actualul tau furnizor de telefonie mobila
  • vii intr-unul dintre punctele noastre de prezenta cu:

    • - o factura emisa de actualul tau operator
    • - carte de identitate (sau buletin)

Portarea numarului tau nu te exonereaza de obligatiile contractuale pe care le ai catre actualul tau furnizor de telefonie mobila (achitarea facturilor emise, penalitati de reziliere, returnarea echipamentelor primite promotional etc).

Poti porta orice numar doresti prin formularea unei Cereri de portare, pe care o vei completa in punctul de prezenta RCS & RDS. In cazul in care, din motive independente de noi sau de tine, nu poti pastra numarul de telefon din alta retea, poti opta pentru un numar din numerotatia Digi Mobil.Pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu sau pentru a afla in ce retea se afla un numar de telefon, ai la dispozitie urmatoarele servicii:

Reţeaua Digi Mobil este o reţea construită și operată în tehnologie 3G în benzile de frecvenţă 900 MHz și 2100 MHz și tehnologie 4G pe frecvenţele 2600 MHz TDD, banda 38 si 2100 MHz FDD, banda 1.

Terminalele folosite de catre clienti trebuie sa fie compatibile cu aceste benzi de frecvente, iar in acest scop RCS & RDS pune la dispozitie terminale corespunzatoare, in conditiile afisate pe web-site-ul propriu si in punctele de vanzare. Vezi aici oferta variata de smartphone-uri de la Digi Mobil!

Pentru terminalele de tip 2G sau alte tipuri de tehnologie, precum si cele care opereaza in alte benzi de frecventa, RCS & RDS nu asigura functionarea serviciului si a retelei Digi Mobil pe teritoriul Romaniei.


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.