Cost Control

Cu noul serviciu CONTROLUL COSTURILOR stii oricand cat ai de plata:

  • Trimite SMS la numarul 700 si afla costul convorbirilor (pentru clienti persoane fizice)
  • Trimite SMS la numarul 701 si afla costul convorbirilor pentru total contract (pentru clienti persoane juridice)
  • 0 Euro taxa activare
  • Tarif SMS conform planului de tarife al abonamentului contractat (pentru abonatii cu numar nelimitat de SMS-uri nu se taxeaza)

CONTROLUL COSTURILOR, serviciul disponibil la abonamentele de telefonie RCS & RDS, iti ofera posibilitatea sa urmaresti oricand valoarea totala de plata pentru convorbirile de pe telefonul fix si/sau mobil. Trebuie doar sa trimiti un SMS fara continut la numarul 700 (pentru clienti persoane fizice) si vei primi raspuns cu valoarea estimativa, fara TVA,  a convorbirilor efectuate pe contractul dumneavoastra pana la data continuta in SMS. SMS-ul pe care il trimiti la serviciul  CONTROLUL COSTURILOR este taxabil (tarif SMS conform planului de tarife al abonamentului contractat). Mesajul-raspuns nu se taxeaza.

Activarea serviciului este gratuita si automata pentru toti abonatii. Serviciul poate fi accesat numai de pe telefoanele mobile cu abonament Digi Mobil.

IMPORTANT! Serviciul CONTROLUL COSTURILOR are doar caracter informativ si nu poate fi utilizat pentru plata facturii! Suma reala de plata conform facturii lunare poate fi diferita.

Serviciul nu este disponibil cand te afli in roaming.


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.