digi online

DIGI ONLINE

Vino pe Digi Online, platforma noastra de divertisment disponibila pe SMARTPHONE, PC si TABLETA. Divertismentul te insoteste oricand, pretutindeni, la o calitate superioara a imaginii!

Prin aplicatiile mobile si site-ul Digi Online vezi oricand peste 50 de canale TV, inclusiv DigiSport, Digi Film, HBO, National Geographic, Digi 24, Disney Channel ! Daca esti abonat Digi Mobil, dar nu Digi TV, poti accesa, majoritatea canalelor din DigiOnline si te poti inregistra foarte simplu, folosind numarul tau de telefon Digi ! Iar daca esti abonat la Digi TV, vezi canalele TV pe smartphone-ul sau laptop-ul tau atata vreme cat esti abonatul nostru.

Pozi viziona Digi Online pe PC si laptop, la www.digi-online.ro, utilizand orice browser. Si ai acces la continutul Digi Online oriunde si oricand, cu aplicatia disponibila pentru device-urile mobile. Vezi mai jos cum poti descarca si instala aplicatia pentru mobil. Poti accesa Digi Online de pe dispozitive conectate la reteaua Digi Net, Digi Net Mobil sau Digi Wi-Fi.

Ce poti viziona in Digi Online +

Vezi peste 50 canale TV:
Digi Sport, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, HBO, Disney, Minimax, Nickelodeon, Travel, Nat Geo, UTV, Viasat History si multe altele.
In plus, ai arhiva de emisiuni difuzate la Digi24 si DigiSport, incat sa nu ratezi niciun moment din spectacolul vietii si spectacolul campionilor.

Cum iti faci cont de acces in Digi Online +

Ca sa poti viziona programele TV live in Digi Online, ai nevoie de un cont de acces, pe care il creezi astfel:

  • intri în contul tau de client (daca nu ai deja cont, creezi unul, utilizand numar de contract si o factura)
  • accesezi in contul Digi, sectiunea Servicii / Digi Online
  • creezi in aceasta sectiune, un cont Digi Online :
    • setezi nume de utilizator (adresa ta de e-mail)
    • setezi o parola

Daca esti abonat Digi Mobil, dar nu Digi TV, poti accesa, majoritatea canalelor din DigiOnline si te poti inregistra foarte simplu, folosind numarul tau de telefon Digi Mobil!

Cum descarci aplicatia pentru smartphone si tableta +

Pentru PC si laptop, te poti conecta la Digi Online direct pe internet, utilizand orice browser. Pentru smartphone si tableta, este necesar sa descarci aplicatia dedicata si sa o instalezi pe device-ul tau.

Gata! Acum poţi intra în Digi Online, utilizand userul si parola create in contul tau de client (vezi mai sus "Cum iti faci cont de acces in Digi Online"). Ulterior, te vei conecta în aplicaţie automat, fara sa reintroduci user si parola.

 

*Accesul la intreg continutul Digi Online este disponibil gratuit pentru clientii Digi TV si Digi Net (servicii cumulate). Conţinutul Digi Online este pus la dispoziţie cu titlu gratuit în condiţiile stabilite de societatea RCS&RDS S.A. şi, cu respectarea dispoziţiilor Regulamentului (UE) 2017/1128, nu este disponibil persoanelor aflate temporar în afara teritoriului României.


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.