Termeni Legali

Termeni legali S.C. RCS & RDS S.A. (in continuare “Societatea” sau “RCS & RDS”) detine si administreaza la adresa www.rcs-rds.ro (“Site-ul”) un web-site prin intermediul caruia sunt prezentate informatii despre serviciile si produsele furnizate de catre Societate precum si o serie de informatii diverse avand drept scop promovarea Societatii, a serviciilor si produselor sale sau in scopul indeplinirii unor dispozitii legale.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre S.C. RCS & RDS S.A. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

RCS & RDS isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile si Termenii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu acceptati Conditiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a RCS & RDS si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.rcs-rds.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor RCS & RDS.

Responsabilitate RCS & RDS:
RCS & RDS nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, RCS & RDS neavand un control asupra functionalitatii site-rilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele site-uri.

De asemenea RCS & RDS nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe Site. Utilizatorii Site-ului care solicita achizitionarea serviciilor si produselor RCS & RDS publicate pe Site trebuie sa se prezinte in punctele de prezenta RCS & RDS in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor si produselor, a ofertelor comerciale in vigoare sau a conditiilor contractuale inclusiv asupra tarifelor .

Date personale:
Utilizatorii care furnizeaza RCS & RDS date cu caracter personal prin intermediul vizitarii Site-ului beneficiaza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv, dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.
Toate drepturile mentionate mai sus se execita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate la sediul RCS & RDS din Bucuresti, Str. Dr. Staicovici nr. 75, Forum 2000 Building, Faza I, etaj 2, sector 5, in atentia Departamentului Reclamatii, cu referinta "solicitare Legea 677/2001”, cu exceptia dreptului de a se adresa justitiei, care se exercita prin cerere scrisa inaintata instantei de judecata competente. Ca sa iti putem raspunde rapid, poti folosi formularul de aici.
In ceea ce priveste informarea persoanelor vizate despre drepturile acestora potrivit Legii nr. 677/2001, prevederile prezentului paragraf se aplica si persoanelor care frecventeaza orice spatiu/loc al RCS & RDS supus supravegherii video, in scopul monitorizarii/securitatii persoanelor, spatiului si securitatii bunurilor; de asemenea, persoanele care frecventeaza orice spatiu/loc al RCS & RDS supravegheat video sunt de acord expres si neechivoc cu faptul ca sunt inregistrate video de RCS & RDS si ca aceste inregistrari video sunt pastrate si utilizate de RCS & RDS si de alte autoritati, conform legii. RCS & RDS este inregistrat sub nr. 15643 in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Prevederi diverse:
Furnizarea de catre orice client de informatii false, incomplete, omisiunea furnizarii informatiilor necesare (incluzand, dar fara limitare, prezentarea sub o identitate falsa, atribuirea unei astfel de identitati altei persoane, prin folosirea frauduloasa a unui document de orice tip, intrebuintarea identitatii reale a altei persoane, pentru a induce sau mentine in eroare RCS & RDS SA, in vederea producerii unei consecinte juridice) in orice comunicare cu RCS & RDS SA, indiferent de modalitatea utilizata ( ex.: telefonic, scris, electronic) reprezinta responsabilitatea exclusiva a persoanei respective si poate atrage raspunderea acesteia, conform legii. In astfel de cazuri, RCS & RDS SA este exonerat de raspundere in acest sens, inclusiv pentru operatiunile intreprinse de RCS & RDS SA pe baza unor astfel de informatii false, incomplete ori in lipsa informatiilor necesare.


Legea aplicabila:
Prin vizitarea Site-ului Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Site-ul poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului. Contact

Pentru orice informatii referitoare la Site utilizatorii pot contacta serviciul de Relatii Clienti RCS & RDS la numerele de telefon 031.400.4600 sau prin e-mail la adresa clienti@rcs-rds.ro ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: Bucuresti, sector 5, Str. Dr. Staicovici nr. 75, Cladirea Forum 2000, Serviciul Relatii Clienti. IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU FOLOSITI SITE-UL SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB WWW.RCS-RDS.RO


Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.