Ce este Voyo?

Voyo.ro este cel mai important portal de video on demand din Romania! Sute de filme, seriale, emisiuni si transmisii live oricand la indemana!

Voyo.ro poate fi accesat prin PC/Laptop, dar si prin aplicatiile de pe cele mai populare device-uri: Smart TV (Samsung si Panasonic), Apple iPad, Apple iPhone. In curand pe toate dispozitivele cu conectivitate la Internet aflate la indemana ta. Ai parte de 2 canale exclusive: Voyo Cinema si Voyo Comedy, dar si TV Online: Sport.ro si ProTV International.

Tot mai multe filme, tot mai multe seriale, tot mai mult sport. Cupa Romaniei, Cupa Angliei, Box cu fratii Klitschko, Glory kickboxing, super-amicale inter-tari, toate in direct, la doar un click distanta. "Teleportati in adolescenta", "Greu de Pensionat", "Columbiana", "Spartacus – Nisip insangerat", etc.

Vrei mai mult? Vei primi mai mult! Let’s Voyo!

Voyo.ro este parte a ProTV SA.

Ce poti sa vezi la Voyo.ro ?

Voyo.ro iti ofera acces instant la sute de filme, seriale si sport in direct. "Saga Amurg", "Columbiana", "Razboinicul", "Nemuritorii – razboiul zeilor" si cele mai populare seriale romanesti: "Las Fierbinti", "Tanti Florica", "Pariu cu viata". Nu uitam nici de cele mai vizionate emisiuni: "Masterchef", "Romanii au talent" sau "Vocea Romaniei". Ce mai ramane? Sport – fotbal, box, kickboxing: Cupa Romaniei, Cupa Angliei, Box cu fratii Klitschko, Glory si multe altele urmeaza. 2 Canale online exclusive pentru abonatii Voyo.ro: Voyo Cinema si Voyo Comedy, dar si canale TV: Sport.ro si ProTV International.

Poti lua cu tine Voyo.ro peste tot. Descarca aplicatiile de Smart TV (Samsung si Panasonic), iPad sau iPhone si vezi ce vrei unde vrei.

Cum te abonezi la Voyo.ro ?

Poti sa vezi filmele Voyo pe baza unui abonament lunar de 17,5 lei (TVA inclus), care va fi facturat alaturi de celelalte servicii Digi, in factura unica de servicii.

Pentru vizionare, este necesar sa iti creezi un cont de acces Voyo, in contul tau de client Digi de pe www.rcs-rds.ro. Daca nu ai un cont de client, creeaza-l aici.


CUM ITI FACI UN CONT VOYO?


Pentru creare cont Voyo, urmeaza urmatorii pasi:

 1. Intri in contul tau de client Digi

 2. Accesezi sectiunea Servicii / Alte servicii / Voyo

 3. Activezi serviciul urmand etapele descrise in contul de client.


  Etapele pe care le vei vizualiza in contul tau de client sunt:

  1. Facturare – informare in legatura cu faptul ca serviciul este facturat, din momentul ce l-ai activat. Apesi “Trimite”.

   Facturare voyo


  2. Termeni si conditii – citesti termenii si conditiile serviciului, bifezi ca esti de acord cu ele si treci la pasul urmator, apasand butonul “Trimite”.

   Termeni si conditii voyo


  3. Conturi Voyo – in cazul in care ai deja un cont Voyo, creat pe site-ul www.voyo.ro, bifezi “Da”; in cazul in care nu ai, bifezi “Nu. Treci la etapa urmatoare dand click pe “Trimite”.

   Conturi voyo


  4. Daca ai deja un cont Voyo creat pe www.voyo.ro, introduci numele de utilizator si parola cu care te-ai conectat pana acum si treci la etapa urmatoare.

   voyo 4_1


   Daca iti faci acum un cont, finalizeaza crearea lui, setand un user si o parola, oferindu-ne o adresa de e-mail si informatii despre data nasterii tale.

   voyo 4_2


In acest moment ai contul Voyo activat si poti viziona filmele si programele de pe www.voyo.ro, oricand doresti. Iti alegi orice film doresti (in afara de cele cu plata per vizionare, Pay-Per-View), la orice ora!

Vizionare placuta!


CAND POTI DEZACTIVA UN CONT VOYO


In cazul in care doresti sa dezactivezi un cont, il poti dezactiva oricand, iar dezactivarea intra in vigoare din prima zi a lunii urmatoare celei in care ai efectuat-o. Serviciul va fi facturat pe intreaga aceasta perioada. Plata vizionarilor tale se va regasi pe factura cu serviciile Digi, in lunile in care ai utilizat serviciul (ai avut conturi activate).

Cat costa?

Poti sa vizionezi filmele Voyo cu numai 17,5 lei/luna (TVA inclus). Ai acces in Voyo de cate ori vrei, pe baza contului pe care l-ai creat pentru vizionare. Fiecare cont creat este tarifat separat. Conturile tale sunt valabile pe orice perioada doresti, iar aceasta perioada va fi facturata lunar de RCS & RDS. Serviciul este facturat in avans. Din aceste motive va exista o perioada dupa intrarea in vigoare a dezactivarii, care va fi prinsa in factura emisa pentru perioada respectiva. Aceasta perioada va fi stornata in facturile urmatoare.